AKTUALNOŚCI
01-04-2025
Zmiana cennika GWO
Zwrot - Studio Koloru
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Pracownia hotelarska HGT.06.
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Patyczki do liczenia ADAMIGO
Klocki budowlane mix
Naklejki 6x18cm Koci Domek Gabi mix
Znaki drogowe w pigułce ABINO
Do czysta
Alia Trabucco Zeran
Czarownica Zora T.3 Biała magia
Judith Peignen...
Własnymi ciałami mierzymy tę ziemię
Tsering Yangzom Lama
Disney Życzenie Asha z Rosas HPX25