AKTUALNOŚCI
09-09-2025
Zwrot - Czarne
01-09-2025
Premiera "Tajemnica tajemnic" Dana Browna
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
67.00zł
Stawka vat:
5%
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Pracownia hotelarska HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
praca zbiorowa
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Babilon PORTAL
Ziemia jednorożca. Podróż po Szkocji
Patrycja Bukalska
Krzesełko do karmienia Tuva beżowe
Powietrzne Wyzwanie
Idefiks i Nieugięci T.7 Lutecka przeprawa
Tiny Memories Ramka z Glinką - Gray
Zestaw figurek: Romek i A'Tomek
Glutek Slime Czaszka 100ml