AKTUALNOŚCI
03-07-2025
Zwrot - Nowa Era
27-06-2025
Zwrot - Sorus
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
67.00zł
Stawka vat:
5%
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
praca zbiorowa
Pracownia hotelarska HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Michael Jackson. Księżycowym krokiem do gwiazd w.2
Ewa Bagłaj
Zszywacz 1011A czarny 8 kartek EAGLE
Dziurkacz 9201P jednootworowy EAGLE
Plastelina 12 kolorów BB Kids mix
Włochy. 50 pomysłów na urlop
Anna i Marcin Nowakowie
Puzzle drewniane eko 78 Simba A4
Marker Deco 460 6 kol metalicznych MONAMI
Czerwony Ptak. Wilczy Dwór (barwione brzegi)
Maja Kołodziejczyk