AKTUALNOŚCI
12-05-2025
Zwrot - Edgard
08-05-2025
Zwrot - Sorus/Dygresje
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Polska na rowerze. 60 wycieczek jednodniowych...
Daniel Sienkiewicz...
Zestaw 100 gier ABINO
Mali Wielcy. Księżna Diana
Maria Isabel Sanchez Vegara...
Brelok - Papcio Chmiel
Puzzle 1000 Wróbelek Elemelek
Największy sekret
Zeszyt 13x21 linia 40K czarny (3szt) MOLESKINE
Pani na wrzosowisku T.2 Ostatni nokturn
Lucyna Olejniczak