AKTUALNOŚCI
20-12-2024
Życzenia świąteczne
19-12-2024
Zwrot - Rhetos
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184375
Autor:
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 3
Rok wydania:
2012
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
300
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
praca zbiorowa
Pracownia hotelarska HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
Maria Napiórkowska-Gzula...
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP
Krystyna Jarosz
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Lampka nocna LED toster żółty
Auto Formuła zdalnie sterowane mix
Klocki małych geniuszy śnieżynki 224el
Toczące się jajka
Torebka całoroczna TCD-0 AVANTI
Kochaj siebie, a nieważne, z kim się zwiążesz
Eva-Maria Zurhorst
Globus Orboot PlayShifu
Zbliżenia. Caravaggio.
Stefano Zuffi...