AKTUALNOŚCI
15-07-2025
Zwrot - wyd. Współbycie
Zwrot Olesiejuk
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Anna Kmiołek
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek...
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Malowanie po numerach - Puszysty kot 30x40cm
Michael Jackson. Księżycowym krokiem do gwiazd w.2
Ewa Bagłaj
Zestaw 8 balonów Paw Patrol: Skye & Everest
Dom złamanych obietnic
Monika Rutka
Głodne duchy
Kevin Jared Hosein
Zestaw narzedzia do gliny 4 szt. + wałek
Molkky(R) GO full size
Karteczki samoprzylepne + indeksy Kids