AKTUALNOŚCI
17-04-2025
Życzenia świąteczne
Zwrot - Tatarak
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Anna Kmiołek
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Pracownia hotelarska HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
praca zbiorowa
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Eter edycja polska SLOYCA
Seria o Williamie Wistingu T.17 Susza
Jorn Lier Horst
100 Gier Biblijnych. PC CD-ROM
Temperówka Cartoon plastikowa, podwójna MIX
Uczymy się. Nasze niesamowite ciało
Meloman
Piotr Borlik
Zojka i Zu. Cierpliwość
Asia Olejarczyk...
Wibrująca rozkosz