AKTUALNOŚCI
01-09-2025
Premiera "Tajemnica tajemnic" Dana Browna
22-08-2025
Zwrot - Odmienne Stany Fantastyki
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
praca zbiorowa
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Warcaby FAN
Pióro wieczne + Długopis Im w pudełku prezentowym
Zestaw krzywek MemoBe by Pratel
Pędzelki szkolne drewniane 3szt CRICCO
Memy 2: Imprezowa gra karciana dla okropnych ludzi
Alfabet FAN
Cienkopisy Grip 30 kolorów FABER CASTELL
Naklejki kamyki 5mm mix kolorów 1101