AKTUALNOŚCI
17-10-2025
Zwrot - Polarny Lis
16-10-2025
Zwrot - Polityka
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.07.
Monika Karolczak-Snadna
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.08.
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Wirus MUDUKO
Puzzlove CzuCzu Dynie 1000el
Złoty Pakiet Gier Biblijnych Pendrive
Tylko haj. Opowiadania inspirowane płytą Dawida...
praca zbiorowa
Czapka Mikołaja rozm.28x36cm
Długopis ścieralny BB Friends Girls 3szt.
Moja pierwsza ciastolina
Magnes na auto MAKE-UP