AKTUALNOŚCI
09-01-2025
Zmiana godzin pracy stanowiska kasowego
08-01-2025
Zmiana cenników - Macmillan oraz Hueber
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Pracownia hotelarska HGT.06.
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
Maria Napiórkowska-Gzula...
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP
Krystyna Jarosz
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Błyszczyk do ust Mermaid mix CREATE IT!
Zrób to od razu!
Thibaut Meurisse
Dziewięć czerwonych iksów
Paweł Beręsewicz
Biologika Sukcesji Pokoleniowej Sezon III
Paweł Piotr Nowak
Autko 1:55 w klocku mix
Baśnie na zimowe wieczory
Ulyana Nikitina
Balsam do ust brelok Donut róż CREATE IT!
Plus ultra. Sięgaj dalej. Wyprawa na horyzonty...
Norman Davies