AKTUALNOŚCI
30-05-2025
Zwrot - SQN
Zwrot beletrystyki
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184351
Autor:
Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 1
Rok wydania:
2010
Oprawa:
broszurowa
Format:
14.8x21.0 cm
Strony:
360
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
praca zbiorowa
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Graj w podróży JAWA
Notes Classic 19x25 linia - czerwony MOLESKINE
Clemmy Soft. Autko sensoryczne z klockami
Powiedzmy to sobie jasno. Jak prosto się...
Jefferson Fisher
Monopoly Polska Jest Piękna 2025
Kultor
Artur Urbanowicz
Strój dziecięcy - Ninjago Lloyd - rozmiar M
Karty Popup 3D - Dinozaury