AKTUALNOŚCI
20-12-2024
Życzenia świąteczne
19-12-2024
Zwrot - Rhetos
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
praca zbiorowa
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Pracownia hotelarska HGT.06.
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek...
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Testy i zad. prakt. Tech. technol. żywn. T.4
Maria Napiórkowska-Gzula...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP
Krystyna Jarosz
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
Kochany Panie Święty Mikołaju
Katarzyna Wasilkowska
Air Fryer dla początkujących
Paweł Loroch
Osiecka. Rodzi się ptak
Karolina Felberg
Wielka ewakuacja - Noe ratuje zwierzęta JAWA
Christine. Powieść o Krystynie Skarbek
Vincent V. Severski...
Luta Karabina T.3 Ostatni taniec
Przemysław Piotrowski
Pinypon Mój szczeniaczek i ja
Latająca wróżka Fairy Wings mix