AKTUALNOŚCI
26-04-2024
Majówka w Ateneum - harmonogram pracy
22-04-2024
Zakończenie współpracy - Królak Karina i Paweł
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
praca zbiorowa
Przyg. kęsów ciasta do wypieku i wyp. ciasta WSiP
Krystyna Jarosz
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.V Działalność
Karol Krajewski (red.)...
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III
Danuta Górecka...
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Ciekawscy. Jurajska draka
Michał Łuczyński
Świeczka naturalna wolnostojąca sojowa Appendino D
Pudełko na prezenty 11x11cm listki, różowe 4 szt.
Mapa Odkrywcy - Polska - ulepszona zdrapka
Blok rysunkowy A4/16K kolorowy
Sir Sofi i Milczący Las
Remi Belja
Karnet Komunia
Biblia w komiksie. Pamiątka I Komunii Świętej
Praca Zbiorowa