AKTUALNOŚCI
15-07-2025
Zwrot - wyd. Współbycie
Zwrot wydawnictw
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
praca zbiorowa
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Zestaw narzedzia do gliny 4 szt. + wałek
Świeczka cyferka 3 Sparkling Celebrations srebrna
Strażniczka Wyjącego Zamku
Cat Grey
Elegancki Dla Ciebie
Zakładka zapach Kot
Słomki papierowe shake 8mm niebieskie 10szt
Zestaw 8 balonów Paw Patrol: Skye & Everest
Mów po angielsku jak zawodowiec A1/A2 CREATIVO