AKTUALNOŚCI
01-09-2025
Premiera "Tajemnica tajemnic" Dana Browna
22-08-2025
Zwrot - Odmienne Stany Fantastyki
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
praca zbiorowa
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Piłka mocno odbijająca się MIX
Usta-usta
Antoine Wilson
Świeczka urodzinowa cyferka 0 biała w kropki
Fun Card English Idioms in Conversation CREATIVO
Puzzle drewniane Alfabet
Kraina jednej szansy. O edukacji w Korei Południow
Anna Sawińska
Gryzak z grzechotką Korona
Świeczka cyferka 7 Sparkling Celebrations złota