AKTUALNOŚCI
30-05-2025
Zwrot - SQN
Zwrot beletrystyki
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
praca zbiorowa
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
My baby shot me down
M. A. Brandon
Dialog motywujący. Jak pomóc ludziom w zmianie...
William R. Miller...
Nasza Polska JAWA
Little Live Pets - Moja małpka Mango
Potwory od kuchni GRANNA
Coast Road. Powieść
Alan Murrin
Z wizytą u ojca
Shin Kyung-Sook
Cookeez Makery - Yum Yummz Rożek