AKTUALNOŚCI
17-10-2025
Zwrot - Polarny Lis
16-10-2025
Zwrot - Polityka
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
65.00zł
Stawka vat:
5%
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I
praca zbiorowa
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.08.
Monika Karolczak-Snadna
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
Piórnik jednokomorowy okrągły Kapibara
Magnes na auto MAKE-UP
Drewniana zakładka do książki z grawerem - Kaktus
Jak wychować zająca
Chloe Dalton
Speedway Gala SAMO-POL
Lottie Brooks kontra wredne dziewczyny
Katie Kirby
Zakładka magnetyczna owal Sushi
Profilerka. Jastre
Grażyna Molska