AKTUALNOŚCI
01-04-2025
Zmiana cennika GWO
Zwrot - Studio Koloru
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik technologii żywności
EAN:
9788389184368
Autor:
Ewa Czarbniecka-Skubina
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
ZSZ 2
Rok wydania:
2011
Oprawa:
broszurowa
Format:
17.0x24.0 cm
Strony:
336
Cena sugerowana brutto:
59.00zł
Stawka vat:
5%
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyr. T.3.2
Ewa Giemza
Pracownia organizacji żywienia.Kwalifikacja T.15
Joanna Duda...
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
praca zbiorowa
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern.
Katarzyna Kocierz
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Notes z długopisem Big Dream Girls MIX
Naklejki 6x18cm Koci Domek Gabi mix
Ściśle tajne. Klauzule tajności
Magdalena Winnicka
LEGO(R) CITY 60299 Konkurs kaskaderski
Tik-tak. Książka z zegarem. Disney Kubuś i...
Ilona Siwak
Fisher Price. Smartfonik Przesuwaj i ucz się
LEGO(R) ICONS 10362 Francuska kawiarenka V29
LEGO(R) SUPER HEROES 76298 Figurka Iron Spider-Mana