AKTUALNOŚCI
30-05-2025
Zwrot - SQN
Zwrot beletrystyki
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184870
Autor:
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
130
Cena sugerowana brutto:
32.00zł
Stawka vat:
5%
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Hanna Kunachowicz...
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Magdalena Kaźmierczak
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Renata Szajna...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
praca zbiorowa
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
Katarzyna Sarna...
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Anna Kmiołek
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ
Ewa Superczyńska...
Rudy - sprytna gra pamięciowa MUDUKO
Klej w sztyfcie 20g biały
Wypiekanki fantastyczne
Sztuczna inteligencja. O czym myśli, gdy...
Gniewosz Leliwa
Dialog motywujący. Jak pomóc ludziom w zmianie...
William R. Miller...
(nie) Polecam!
Fabryka Gniotków - Stitch
Zestaw Fimo Kids Form&Play 4 x 42g Auta