AKTUALNOŚCI
17-04-2025
Życzenia świąteczne
Zwrot - Tatarak
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184870
Autor:
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
130
Cena sugerowana brutto:
32.00zł
Stawka vat:
5%
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Magdalena Kaźmierczak
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz...
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Kmiołek-Gizara Anna
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Renata Szajna...
Pracownia hotelarska HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
J.ang. zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021
Katarzyna Sarna...
Przedsiębiorstwo gastronomiczne
Barbara Kozłecka...
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.12. cz.1
Joanna Duda...
Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
Torebka na prezenty Miś 8x29x10.5cm MIX
Przypinki chmura i piorun
Temperówka na 3 grubości ołówka
Głupie zwierzęta Polski i jak je znaleźć
Marek Maruszczak
Pojemnik 31x31cm Sarenka
Zestaw przyborów szkolnych z saszetką Unicorn
Carotina - 1000 pytań
Marker olejowy połyskujący 2-4mm 2 kolory