AKTUALNOŚCI
04-12-2025
Zwrot - Sorus
28-11-2025
Przyjmowanie zwrotów przed inwentaryzacją
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184870
Autor:
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
130
Cena sugerowana brutto:
40.01zł
Stawka vat:
5%
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Hanna Górska-Warsewicz...
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Hanna Kunachowicz...
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Anna Kmiołek
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław...
Pracownia hotelarska HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
praca zbiorowa
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Organizacja żywienia... Kwal. HGT.12. cz.2
Joanna Duda...
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.12. cz.1
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podr
Marzanna Zienkiewicz...
Traktor z przyczepą, różne rodzaje
Zatoka kupców: Z górnej półki GALAKTA
Alias Party - wersja podróżna
Karuzelka nad łóżeczko Zoo
Opaska Mikołaja 11x26.5cm
Krepina 50x250cm 180g granatowa
Święta dzieci z dachów
Marten Sanden
Diamentowa mozaika - Zaśnieżona chata 40x40cm