AKTUALNOŚCI
01-09-2025
Premiera "Tajemnica tajemnic" Dana Browna
22-08-2025
Zwrot - Odmienne Stany Fantastyki
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184870
Autor:
Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2019
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
130
Cena sugerowana brutto:
40.01zł
Stawka vat:
5%
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Magdalena Kaźmierczak
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Anna Kmiołek
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz...
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
praca zbiorowa
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Pracownia hotelarska HGT.06.
Aleksandra Lewandowska
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Przedsiębiorstwo gastronomiczne
Barbara Kozłecka...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Kmiołek-Gizara Anna
Brzęczenie pszczół
Sofia Segovia
Temperówka otwierana z pojemnikiem STRIGO
Serwetki Minions: The Rise of Gru 33x33cm 20szt
Ołówek Rainbow HB MIX
Świeczka cyferka 3 Sparkling Celebrations złota
Fasolka rehabilitacyjna żółta 7,4cm
Pędzelki szkolne drewniane 3szt CRICCO
Przekładki do segregatora A4 5 blocz. neon PUKKA