AKTUALNOŚCI
12-05-2025
Zwrot - Edgard
08-05-2025
Zwrot - Sorus/Dygresje
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184559
Autor:
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak, Małgorzata Kulczak
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2014
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
118
Cena sugerowana brutto:
30.00zł
Stawka vat:
5%
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Anna Kmiołek
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Hanna Górska-Warsewicz...
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ
Ewa Superczyńska...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.1
praca zbiorowa
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek...
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Pracownia hotelarska HGT.06.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu
Jan Gawęcki...
Przedsiębiorstwo gastronomiczne
Barbara Kozłecka...
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Magdalena Kaźmierczak
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4
Anna Kmiołek-Gizara
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.12. cz.1
Joanna Duda...
Tripol
Kalambury
Polska na prochach
Arkadiusz Lorenc
Pióro kólkowe MIX
Korektor w taśmie myszka jednorazowy 5mmx8m
Wypiekanki morskie - kreatywna zabawa!
Klocki konstrukcyjne Meli Basic Travel Box 1000szt
Piłka siatkowa Pro