AKTUALNOŚCI
14-08-2025
Zwrot - Pryzmat
12-08-2025
Organizacja pracy - 15-18 sierpnia 2025 r.
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184559
Autor:
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak, Małgorzata Kulczak
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2014
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
118
Cena sugerowana brutto:
38.00zł
Stawka vat:
5%
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
Ewa Superczyńska...
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Kmiołek-Gizara Anna
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15
Piotr Dominik
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
Hanna Górska-Warsewicz...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Realizacja usług w recepcji cz.2
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Pracownia hotelarska HGT.06.
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek...
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Hanna Kunachowicz...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Przygotowanie i wydawanie dań Kwal. HGT.02. cz.2
Anna Kmiołek-Kizara
Organizacja żywienia... Kwal. HGT.12. cz.2
Joanna Duda...
Talerze owalne papierowe 23cm 8szt
Mój pierwszy statek 2w1 niebieski
Brelok - Romek
Malowanie po numerach Kwiaty 40x50
Pełny Kurnik
Clogi dziecięce Spiderman rozmiar 32
Farby w sztyfcie 6 kolorów
Dawna mądrość na nowe czasy
Geseko von Lupke