AKTUALNOŚCI
14-11-2025
Zwrot - SQN
06-11-2025
Zwrot - Fame Art
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna > Technik żywienia i usług gastronomicznych
EAN:
9788389184559
Autor:
Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak, Małgorzata Kulczak
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2014
Oprawa:
broszurowa
Format:
17x24 cm
Strony:
118
Cena sugerowana brutto:
38.00zł
Stawka vat:
5%
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
Ewa Superczyńska...
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Anna Kmiołek
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Hanna Kunachowicz...
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15
Piotr Dominik
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Anna Kmiołek-Gizara
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
praca zbiorowa
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Pracownia organizacji turystyki KW. HGT.08.
Monika Karolczak-Snadna
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania do egzaminu
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek...
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP
Repetytorium i testy egz. Technik żywienia T.15
Joanna Duda...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Organizacja żywienia... Kwal. HGT.12. cz.1
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Magdalena Kaźmierczak
Klocki konstrukcyjne Holownik ALLEBLOX
Smart Games Jabłko Puzzler (PL) IUVI Games
Profilerka. Jastre
Grażyna Molska
NASZA RELACJA. Zmysłowo i Pikantnie
Kredki ołówkowe 18 kolorów Pusheen BAMBINO
Pudełko śniadaniowe Small World 370ml
Zestaw mini długopis + notes 2 sztuki Pusheen
Zestaw do rysowania mangi dla początkujących 6el