AKTUALNOŚCI
14-11-2025
Zwrot - SQN
06-11-2025
Zwrot - Fame Art
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna
EAN:
9788389184641
Autor:
praca zbiorowa
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
290
Cena sugerowana brutto:
39.00zł
Stawka vat:
5%
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Renata Szajna...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.1 REA
Magdalena Kaźmierczak
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2
Lidia Górska...
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2
Anna Kmiołek
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz...
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Testy i zadania kwalifikacja HGT.06.
Monika Karolczak-Snadna
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
Beata Sawicka (red.)
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Zeszyt GASTROnomiczny. Zbiór zadań... cz.2
Joanna Duda...
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
Ewa Superczyńska...
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP
Marzanna Zienkiewicz
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Anna Kmiołek-Gizara
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Rzeka lodu
Ariel Lawhon
Komplet pościei Deluxe 135x100cm, 60x40cm
LEGO(R) Zwierzaki Słodziaki
Zeszyt A5/16K linia kolor Stitch (15szt)
Lego(R) witryna na 8 minifigurek niebieska
Śniadaniówka Pusheen
Zszywki nr 10 x 1000szt czerwone KANGARO
Mistrz Baśni - zeszyt scenariuszy nr 1