AKTUALNOŚCI
03-07-2025
Zwrot - Nowa Era
27-06-2025
Zwrot - Sorus
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna
EAN:
9788389184641
Autor:
praca zbiorowa
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
290
Cena sugerowana brutto:
39.00zł
Stawka vat:
5%
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz...
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Hanna Górska-Warsewicz...
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP
Dorota Czerwińska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Joanna Ozdarska
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Agnieszka Swastek...
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Ciemna strona gastronomii
Jan Mołoniewicz
Vademecum żywienia człowieka
Marcin Jabłoński
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Hanna Kunachowicz...
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB
praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.2
Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podr
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ
Ewa Superczyńska...
Strój dziecięcy - Wróżka - rozmiar L
Kubek - Koty SOLITON
Blask Montparnasse'u
Sylwia Zientek
Ciężarek do balonów foliowych złoty 150g
Pędzel Baby 2+ CARIOCA
Zeszyt A5/32K kratka (10szt)
Wiatraczek led różowy
Krawiec Tw
Vincent V. Severski