AKTUALNOŚCI
12-05-2025
Zwrot - Edgard
08-05-2025
Zwrot - Sorus/Dygresje
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna
EAN:
9788389184641
Autor:
praca zbiorowa
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
290
Cena sugerowana brutto:
39.00zł
Stawka vat:
5%
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Hanna Kunachowicz...
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1
Anna Kmiołek
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław...
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019
Jan Gawędzki...
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
Aleksandra Lewandowska
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Zbiór zadań z gastronomii WSiP
Magdalena Kaźmierczak
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Kmiołek-Gizara Anna
Pracownia produkcji cukierniczej. Cukiernik
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP
Anna Kmiołek-Gizara
Pastele olejne 12 kolorów TOMA
Marka Beckham Pieniądze, seks i władza
Tom Bower
Puzzle 1000 Wróbelek Elemelek
Mama kocha cię tak mocno!
Capucine Lewalle...
Sznurek bawełniany woskowany 25m czarny
Puzzle Plus 250 Lilo&Stitch
Powiedzmy to sobie jasno. Jak prosto się...
Jefferson Fisher
Matka bez wyboru. O kobietach, które opuściły...
Marta Wroniszewska