AKTUALNOŚCI
14-08-2025
Zwrot - Pryzmat
12-08-2025
Organizacja pracy - 15-18 sierpnia 2025 r.
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna
EAN:
9788389184641
Autor:
praca zbiorowa
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
290
Cena sugerowana brutto:
39.00zł
Stawka vat:
5%
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP
Anna Kmiołek
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP
Dorota Czerwińska
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Renata Szajna...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
D. Górecka...
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Organizacja spotkań biznesowych i konferencji
Beata Sawicka...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Vademecum żywienia człowieka
Marcin Jabłoński
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Organizowanie usług kelner. Kwal. T.10 ćw REA-WSiP
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
Ewa Superczyńska...
Odroczony rozrost. Technologia w piekarni
Pod red.nauk. Hans Huber
Ciemna strona gastronomii
Jan Mołoniewicz
Materac oddychający Baby Hug 4w1 white
Rok, w którym nie umarłem
Mikołaj Grynberg
Ligretto zielone G3
Czapka policjanta z pagonami
Kartka okolicznościowa, eko koperta Dziękuję K005
Balon foliowy rakieta 53cm
Boeing 787 Dreamliner
Mortum. Średniowieczny detektyw G3