AKTUALNOŚCI
26-04-2024
Majówka w Ateneum - harmonogram pracy
22-04-2024
Zakończenie współpracy - Królak Karina i Paweł
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna
EAN:
9788389184641
Autor:
praca zbiorowa
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
290
Cena sugerowana brutto:
39.00zł
Stawka vat:
5%
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podr.
Agnieszka Kasperek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
Anna Derbis...
BHP w branży gastronomicznej WSiP
Piotr Dominik
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP
Anna Kmiołek
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1
Ewa Czarbniecka-Skubina
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2
Marzanna Zienkiewicz...
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Agnieszka Swastek...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Joanna Ewa Kowalska
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez.. HGT.08.
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.2
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
Krystyna Jarosz
Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4.
Piotr Dominik...
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP
Hanna Górska-Warsewicz...
Obsługa konsumenta cz. 1 ZSZ Jargoń WSiP
Ryszard Jargoń
Organizowanie usług kelner. Kwal. T.10 ćw REA-WSiP
Renata Szajna...
Gryzak Frytki BAM BAM
Grzechotka dzwonek BAM BAM
Poradnik Princzypesy
Monika Goździalska
Gapiszon i...
Bohdan Butenko
Zakładka do książki lampart
Tajemnice Różańca - Pamiątka I Komunii ... JAWA
Sequence Harry Potter
Riwiera turecka. Travelbook. Wydanie 3
Witold Korsak