AKTUALNOŚCI
20-12-2024
Życzenia świąteczne
19-12-2024
Zwrot - Rhetos
Do nauki zawodu > Branża gastronomiczna
EAN:
9788389184641
Autor:
praca zbiorowa
Wydawnictwo:
Format-AB
Rok wydania:
2015
Oprawa:
broszurowa
Format:
16,5x23,5 cm
Strony:
290
Cena sugerowana brutto:
39.00zł
Stawka vat:
5%
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1
Hanna Kunachowicz...
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02
Iwona Namysław...
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1
Joanna Ewa Kowalska
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Renata Szajna...
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA
Magdalena Kaźmierczak
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
Ewa Czarniecka-Skubina...
Technologia gastronomiczna z towaroznastwem cz.3
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.03
Beata Bodusz
Realizacja usług w recepcji cz.1
Beata Sawicka
Technologia gastronomiczna.. HGT.02. cz.2
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Agnieszka Swastek...
Realizacja usług w recepcji cz.2
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
Beata Sawicka (red.)
Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6
Kmiołek-Gizara Anna
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2
Organizacja produkcji gastronomicznej NPP WSIP
Anna Kmiołek
Vademecum żywienia człowieka
Marcin Jabłoński
Organizacja produkcji gastronomicznej HGT.12
Repetytorium i testy egz. Kelner Kwal. T.10 WSiP
Renata Szajna
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
O architekturze
Witold Rybczyński
Krystyna Feldman. Niekiepska babka
Ryszard Abraham
Kochaj siebie, a nieważne, z kim się zwiążesz
Eva-Maria Zurhorst
Wegańska kuchnia chińska
Yang Liu
Polska na odwyku
Marek Sekielski
Luta Karabina T.3 Ostatni taniec
Przemysław Piotrowski
Extinguish the Heat Runda Finałowa Wydanie premium
Katarzyna Barlińska Vel P.s. Herytiera - "pizgacz"
Drewniany domek dla lalek Willa Maja