AKTUALNOŚCI
14-08-2025
Zwrot - Pryzmat
12-08-2025
Organizacja pracy - 15-18 sierpnia 2025 r.
Do nauki zawodu > Branża turystyczno-hotelarska > Technik obsługi turystycznej
EAN:
9788389184566
Autor:
A. Swastek, D. Sydorko-Raszewska
Wydawnictwo:
Format-AB
Klasa:
Szkoły Ponadgimnazjalne
Rok wydania:
2014
Oprawa:
broszurowa
Strony:
328
Cena sugerowana brutto:
37.00zł
Stawka vat:
5%
Testy przygotowujące do egzaminu z kw. HGT.07
Magdalena Kozicka-Dygdałowicz
Geografia turystyczna REA - WSiP
Barbara Steblik-Wlaźlak...
Przygotowanie imprez i usług turyst.HGT.07. cz.2
Maria Napiórkowska-Gzula...
Pracownia turystyczna cz.2 Kwal. T.14
Planowanie, kalkulacja kosztów i realizacja imprez
Włodzimierz Banasik...
Przygotowanie imprez i usług turyst.HGT.07. cz.1
Pracownia obsługi turystycznej. Kwal. T.13 WSiP
Podstawy turystyki w.2020 WSiP
Grażyna Leszka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Joanna Ozdarska
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw.
Aleksandra Lewandowska
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Agnieszka Swastek...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X
Dokumentacja hotelowa. Kwalifikacja HGT.06.
Beata Bodusz
Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02
Longina Borkowicz
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady
A. Kołłajtis-Dołowy...
Realizacja usług w recepcji cz.2
Beata Sawicka
Sprzedaż imprez i usług turyst. 1 Obsługa inform.
Mariola Milewska...
Obsługa podróżnych w portach i termin. AU.33 cz.1
Joanna Śliżewska...
Organizacja imprez i usług turyst. cz.1 REA- WSiP
Iwona Michniewicz...
Karty Kalambury ABINO
Kartka okolicznościowa, eko koperta Dziękuję K004
Zestaw kosmetyków Princess
Pastele suche 12 kolorów
Łowca tropów. Sprawa złotego granatu
Hartigan Browne
Piłka gumowa bajkowa MIX
Panna młoda z powstania
Kazia Sitarz
Zeszyt A5/32K kratka UV Puppy Sign (10szt)